Zoals voorgenomen hebben we in San Carlos de Bariloche even een versnelling terug geschakeld. We vonden een leuk hostel waar dit prima kon: goede faciliteiten incl een grote keuken waar even flink werd gekokkereld. Ook legde Edwin zijn lot in handen van een Argentijnse kapper en werd zijn weelderige haardos danig gekortwiekt smiley .

Bariloche bracht ons een paar dagen druilerig weer en om dan binnen Spaans idioom te leren doet de gemoederen blijkbaar weinig goed.. Dus toch erop uit! Een dag brachten we een bezoek aan El Bolson, een voormalig hippiedorp. Waar die hippies inmiddels gebleven zijn is ons nog steeds een raadsel, maar we snappen wel wat hen trok: door ligging in een andere vallei heerst hier een veel gunstiger klimaat met veel zon en hogere temperaturen. Goed voor de fruitteelt waar de streek bekend om is.

Inmiddels waren de donkere wolken weer weggedreven uit Bariloche dus huurden we de laatste dag mountainbikes om een tocht te maken door het schitterende lake district rondom Bariloche.

Blog Image

Klik hier voor meer foto´s van San Carlos de Bariloche.