We hadden niet zo´n voorstelling van Mendoza en werden verrast door een stad met mooie brede lanen, veel groen en terrasjes (eindelijk!). We merken wel dat we steeds meer richting hoogseizoen gaan want het vinden van een hostel was nogal moeilijk. Uiteindelijk zijn we beland in een chique wijk bij een familie in huis: duidelijk high society. Moeders staat de hele dag op de tennisbaan, dochter is koopziek en zoonlief mag deze tweede mansion als hostel runnen. toen we dat eenmaal doorhadden, had Edwin zo een fles pagne uitonderhandeld. smiley

Rondom Mendoza liggen tientallen bodega´s. Met de fiets hebben we er een aantal bezocht en rondleidingen gekregen, maar de nadruk lag uiteraard op het proeven! Vooral de jonge Malbec deed het goed. En daarna weer op de fiets terug… smiley

Hier zijn nog wat foto´s van Mendoza.

Blog Image

Dit is een leuke stad! Hier komen we nog eens terug!!