Vanuit San Augustin de Valle Fértil (6 uur ten noorden van Mendoza) hebben we 2 parken bezocht: Parque Provincial Ischigualasto (aangezien geen enkele toerist dit uit zijn strot krijgt hebben ze het Valle de la Luna genoemd) en Parque Nacional Talampaya. Dit was werkelijk prachtig! Valle de la Luna lijkt inderdaad net op een maanlandschap: zoals je door een woestijnachtige vallei rijdt met allerlei raar gevormde rotspartijen en stenen. Hier is waar dinosauriërs geleefd hebben en daar zijn veel resten en fossielen van gevonden.

Blog Image

´s Middags hebben we het andere park bezocht, wat bekend staat om haar bizar gevormde roodgekleurde rotsen en canyons. Je voelt je miniscuul als je naast deze enorme gevaarten staat… Kijk hier maar eens voor nog wat foto´s.

Blog Image

Lang om van deze tocht bij te komen hadden we niet, want midden in de nacht hebben we weer de bus gepakt. Terug naar Mendoza om Edwin´s verjaardag te vieren!!