Na Peninsula de Osa is het dan eindelijk tijd geworden om een belofte na te komen die we 4 jaar geleden hebben gemaakt op de bruiloft van Maarten, een oud-collega van Edwin bij Océ. Maarten´s broer Michiel vertelde op de bruiloft honderduit over het hotel dat hij net was begonnen in Dominical, Costa Rica. Het klonk allemaal erg goed en bij de laatste ronde spraken we af dat we langs zouden komen als we in de buurt waren. Belofte maakt schuld, dus dik 4 jaar later staan we bij hem op de stoep. De verhalen zijn zeker niet overdreven, want er staat iets moois in Dominical, dat een klein surfersdorpje is aan de Pacific. Hotel Domilocos en het bijbehorende restaurant Confusione is een plaatje! We krijgen een prachtige kamer en die luxe is na 9 maanden backpacken wel erg lekker. Snel daarna worden we verwacht in Confusione waar Michiel wacht met de eerste Camino-tjes. Het eten is super en we krijgen heel wat lekkers van de kaart voorgeschoteld including een spectaculaire Banana Flambé! Ook maken we kennis met Ricardo, de broer van Michiel´s vrouw en we hebben een erg leuke avond met veel verhalen, nog meer Caminos en af en toe een potje pool.
We gaan een dag naar Dominicalito, een klein strandje in de buurt. Ook bezoeken we Hacienda Barú, een prachtig park waar we weer al het moois van Costa Rica zien (foto´s).

Dan is het alweer donderdagavond en nemen we helaas afscheid van Michiel, Ricardo en de rest, want we gaan weer verder (ondanks het verleidelijke aanbod van Michiel om nog éééén nachtje te blijven). We sluiten de avond af in stijl met de heren aan de pooltafel en de nodige Caminos. Bedankt mannen voor de geweldige tijd in Domilocos en Confusione en wat een geweldige zaak hebben jullie neergezet!!